20, 200 eller 2000 – din fest, vores fisk

Fortæl os om festen, så foreslår vi fisken

Fortæl os om festen, så foreslår vi fisken

VORES KOK I DIT KØKKEN

Vi sender gerne en veloplagt sushi-kok, der tilbereder sticks, sushi og sødt på stedet. Kokken lefler for sanserne med smukt anrettede tallerkner, så alt bliver nemt, bekvemt og ekstra festligt.

VORES TJENER OM DIT BORD

Vi sender gerne en sød tjener eller flere med til festen, så du ikke skal tænke på at servere maden og tjekke fadene. Tjeneren fylder på i lind strøm, så du kan være med til fest.

TÆNK IKKE PÅ I MORGEN

Hvis du spørger os, så er det en fest at slippe for oprydningen. Holder du selskabet hos os, kan I få jeres helt eget rum, hvor I kan slå jer løs uden at tænke på i morgen.

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller ved at ringe til os på 33 11 70 30 eller skrive til [email protected]. Når alt er aftalt, får du en mail, der bekræfter, hvad vi er blevet enige om ned i mindste detalje: Fra levering eller afhentning til mad og pris. Vi tager forbehold for prisændringer og udgåede menuer.

Hvad gør jeg, hvis gæstelisten ændrer sig?

Bliver I flere eller færre, kan du ændre i din bestilling helt frem til dagen før dagen. Det gælder også, hvis festen helt skal aflyses. Vores råvarer er helt friske og har kort holdbarhed, så der er ingen fortrydelsesret, når maden først er leveret eller afhentet.

Hvordan betaler jeg?

Vi sender en faktura i en mail eller med posten efter festen. Betalingsfristen er +8 dage. Er din bestilling på mere end 10.000 kr., betaler du halvdelen af beløbet, når aftalen er på plads. Resten betaler du, når vi sender en faktura efter festen.

Hvor står det med småt?

Vi gør en dyd ud af at afstemme dine og vores forventninger til dagen og skriver ikke noget med småt i vores kontrakter. Vi tager ansvaret for alt, hvad der ligger i vores hænder, men sker der noget uventet udenfor vores rimelige kontrol, så gælder force majeur, og ansvaret er ikke længere vores.

Hvad nu, hvis jeg bliver skuffet?

Vi gør altid vores yderste for, at du og dine gæster får et bryllup, en barnedåb eller en reception, der er helt som I drømte om. Hvis noget ikke er, som du havde regnet med, vil vi gerne høre fra dig med det samme, så vi kan rette op på fejlen, før det er for sent.