Gavekort

Gavekort til både store og små.
Du kan sende et gavekort med en personlig hilsen og med mulighed for at tanke op. Brug det som betalingskort, når du bestiller hos os.
Gavekortet kan bruges online og på alle vores adresser.

Læs mere om gavekort 

Gavekort til Sticks'n'Sushi kan købes i vores restauranter og på sushi.dk.

Gavekortet er nummereret og kan genopfyldes og anvendes til køb via hjemmeside og i alle Sticks'n'Sushi restauranter. Gavekortet er ikke påført et navn, så det kan benyttes som gave.

Hvis gavekortet skal bruges til online køb, skal den 4-cifrede kode, der følger med, benyttes. Ved køb i restauranten skal koden ikke anvendes.

Du kan bruge gavekortet i alle vores restauranter i både DK og UK eller til køb af takeaway online via www.sushi.dk

Mister du dit gavekort, har du to gavekort der skal lægges sammen, eller har du andre spørgsmål, så skriv til os her

Du kan altid fylde flere penge på kortet, enten i restauranterne eller på www.sushi.dk i forbindelse med bestilling. Max beløb pr gavekort er 3000 kr

Sikkerhed:

Du må gerne dele dit gavekort med andre. Det er derfor også helt op til dig selv, om du vil give din online kode til andre. Du skal dog være opmærksom på, at det er dig, der hæfter for al brug og misbrug af dit gavekort. Del derfor kun kortet og koden med personer, du stoler på.

Det koster ikke noget, når du bruger gavekortet. Der er altså ingen skjulte gebyrer eller omkostninger forbundet med gavekortet.

Gyldighedsperiode:

Kortet er gyldigt i 3 år fra købstidspunktet eller fra sidste gang , du har sat penge på kortet. Hvis du er tvivl om gyldigheden, er du altid velkommen til at kontakte os her

Hæftelse og ansvar:

Hvis du mister dit gavekort eller er bange for, at din online kode er blevet misbrugt så kontakt os straks på 33 11 70 30 eller [email protected], så vi kan spærre kortet så hurtigt som muligt.

2. Vælg værdi af gavekort

  • 1 stk
  • flere10 stk

2. Vælg værdi af gavekort

500 kr

Gavekortet er gyldigt i tre år og kan bruges til takeaway
eller i godt selskab i alle vores restauranter i både Berlin, London og København

3. Vælg design af gavekort

  • Gavekort

  • Kids

5. Bestil gavekort

Hvor skal gavekortet sendes hen?

Hjem til mig selv/mit firma

Direkte til modtageren med en hilsen

Modtager

Har du brug for at printe gavekortet hér og nu? Du vil modtage et midlertidigt gavekort (PDF) sammen med din kvittering. Se det her.

Du er ved at bestille 10 gavekort รก - kr.

Modtager og betaler