CSR og ansvarlighed

Hos Sticks’n’Sushi har vi et hjemmestrikket forhold til CSR.
Det at være en virksomhed, der er ansvarlig, opfører sig ordentligt og sætter en ære i anstændighed og god tone – det siger sig selv. Her går vi ikke på kompromis.

Faktisk bruger vi usædvanligt mange midler og timer på, at være en virksomhed der arbejder med medarbejdertrivsel og samfundssind. Simpelthen fordi en god kultur skaber en god arbejdsplads. Eller er det omvendt?
 

Konkurrenter går sammen om CSR

Sticks’n’Sushi er sammen med 14 andre restauratører gået ind i et nyt og stort branchesamarbejde, som griber tidsånden og bringer ansvarlighed i forreste række.

Restaurantionsbranchen vokser og vokser.
DRC er Danmarks Restauranter & Cafeer og denne sammenslutning har skabt REGA, som er Restauratørernes Garantiordning og et brancheinitiativ der tager samfundsansvar.
Initiativet bygger på tre budskaber: respekt for menneskerettigheder, beskyttelse af miljøet og især et ønske om at forebygge korruption. Altså at drive så mange restauranter som muligt med en fælles målsætning baseret på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

 

Så langt, så godt.

På den anden side så har vi ikke lyst til at prøve at virke mere frelste end både virkeligheden og økonomien kan bære. For sandheden er, at en virksomhed altid kan forbedre sig. Svine mindre, købe mere miljørigtigt, agere endnu mere korrekt.

Det hele en proces, ikke et endegyldigt resultat, men en evig rejse. 

Det oplæg kunne vi ikke modstå.
Derfor besluttede vi os hurtigt for ikke alene at indgå i samarbejdet, men også at arbejde aktivt med REGA i vores hverdag.
Det er klare ideer, vi kan stå inde for.
De er solidt plantet i vores DNA; vi har mere end 35 nationaliteter ansat, er konstant på jagt efter leverandører, der har visioner om at passe på miljøet, og vi er selvfølgelig imod al korruption – det trækker kun dårlige spor.
Det nye initiativ er baseret på UN Global Compact, FN og OECD’s minimumsstandarder for ansvarlig virksomhedsadfærd. 
Der er mange ideer og flere gode mål. Så ønsket om at styrke samarbejdet med flere medlemmer er stort.

Læs mere om REGA her: http://regadk.dk/ og læs om vores dedikation til bæredygtighed nederst på siden.