KURSER


KIDS'N'SUSHI

Vi overlader vores træningskøkken til de små kokke mellem 5 - 8 år. Der arbejdes med grøntsager og god fisk - og de små kokke lærer at rulle deres egen hosomaki-rulle, så både grøntsager og fisk bliver naturlige ingredienser at arbejde med. 


De 9 til 12 årige lærer lidt mere end bare basis. Der arbejdes med lidt mere avancerede makiruller, toppings og tekamaki (kræmmerhuse) og former måske en risbolle. 

Børnene får en obentoboks med deres præstationer med hjem.
Der er 12 deltagere på hvert hold. 

 

GAMMEL KONGEVEJ, FREDERIKSBERG FEBRUAR 2017 
5 - 8 år
Søndag den 5. februar 2017 kl 11.00 -12.00

9 - 12 år
Søndag den 5. februar 2017 kl 12.45 -14.15 - Udsolgt 

9 - 12 år
Søndag den 5. februar 2017 kl 14.45 -16.15  - Udsolgt 

 

GAMMEL KONGEVEJ, FREDERIKSBERG MARTS 2017 
5 - 8 år
Søndag den 12. marts 2017 kl 11.00 -12.00

9 - 12 år
Søndag den 12. marts 2017 kl 12.45 -14.15  - Udsolgt 


GAMMEL KONGEVEJ, FREDERIKSBERG APRIL 2017 
5 - 8 år
Søndag den 9. april 2017 kl 11.00 -12.00

9 - 12 år
Søndag den 9. april 2017 kl 12.45 -14.15 


KRUDTHUSET, AMAGER STRANDVEJ 
JANUAR 2017 
5 - 12 år
Søndag den 29. januar 2017 kl 11.00 -12.30

 

KRUDTHUSET, AMAGER STRANDVEJ FEBRUAR 2017
5 - 12 år
Søndag den 5. februar 2017 kl 11.00 -12.30  - Udsolgt 

 

KRUDTHUSET, AMAGER STRANDVEJ MARTS 2017
5 - 12 år
Søndag 1 marts 2017 - dato er på vej

 

KRUDTHUSET, AMAGER STRANDVEJ APRIL 2017
5 - 12 år
Søndag den 9. april 2017 kl 11.00 -12.30

 

.. SELVFØLGELIG OGSÅ FOR VOKSNE


I vores Sakerum på Gammel Kongevej har vi plads til 16 voksne. I kan lære at lave sushi af en rigtig sushi-kok i vores trænningskøkken og efter kan I nyde maden helt privat .. og måske vælge lidt mere fra vores køkken.

Teambuilding, fødselsdage eller en anden god anledning til at samles til et spændende kursus.

Har du spørgsmål til vores kurser til både store og små - kontakt os.