SUSHISUITEN

SUSHISUITEN · Private fester, møder, sushikurser, foredrag, receptioner & fødselsdage.
Nansensgade 47· 1366 København K


Sticks'n'Sushi har en lille og særegen SushiSuite i Nansensgade 47, som gerne lægger vægge til, når du skal holde fødselsdage, møder, receptioner eller middage i uforstyrrede rammer. 

Vi dækker fint op og sørger for det hele, så I kan kan koncentrere jer om jeres gæster. 

Maden i SushiSuiten tager udgangspunkt i vores menukort, men vi ved, at kokken vil se sit snit til at frådse, storskryde og dupere.
I siger bare til.

Se vores SELSKABSMENUER


Hjerterummet i SushiSuiten er ubegrænset, men skal der være albuerum til at bevæge spisepindene frit, så sætter vi grænsen ved
28 personer. Skal du holde reception er der plads til ca 40 gæster.

SushiSuiten kan lejes hele dagen. Vi serverer gerne Japansk morgenmad, frokost, middag og alle slags mellemmåltider.

Til dit møde har vi en skærm til præsentationer og lyden i orden.

Arrangementer skal bookes i god tid. Ring for flere oplysninger om leje af SushiSuiten på +45 33 11 70 30


Når I er mange (omkring bordet), ser kokken sit snit til at forkæle jer med en særlig, festlig menu. Menuen kræver lidt ekstra forberedelse og forudbestilling er derfor med til at sikre, at både vores kok og dine gæster får den allerbedste oplevelse. I kan vælge menuer, som alle kommer rundt i hele vores køkken. Er der gæster iblandt, som helst vil spise uden om de rå fisk eller ønsker en menu bestående udelukkende af sprødt grønt, arrangerer vi gerne dette/tilbyder vi også dette.

Ring til os på 33 11 70 30 eller skriv til [email protected] så finder vi sammen ud af, hvordan jeres middag bliver præcis, som I ønsker.